Om oss

Vi ger dig och din familj möjligheten att få en vardag innehållande mindre stress. Vi vet att livspusslet kan vara svårt att få ihop och genom att anlita en nanny så skapar man en lugnare vardag. Vi anpassar oss efter din familjs behov och det spelar ingen roll i vilken ålder dina barn befinner sig i. Vi har en nanny för alla behov. Skulle ni tala något annat språk så har vi flertalet flerspråkiga personer i vårt team.

Ni bestämmer i vilken omfattning er nanny ska närvara. Detsamma gäller hur er nanny ska arbeta och vad som ska göras tillsammans med era barn.. Målet är att skapa en härlig och trygg relation mellan ert barn och er nanny och där ni får en extra familjemedlem på köpet.

Målet är att er nanny ska underlätta i er vardag och skapa en sund, trygg och härlig relation med ert barn. Det ska kännas naturligt och som att en extra familjemedlem tillkommit. Er nanny kan hämta från förskolan, sova över, sköta morgonrutiner, hjälpa till med läxor eller delta vid barnens aktiviteter - det är upp till er att bestämma hur tjänsten ska utformas.

Flexibla lösningar

Vill ni ha en nanny under givna dagar och enligt ett rullande schema så är det fullt möjligt. Detsamma om ni behöver punktinsatser där er nanny kan komma med kortare varsel - exempelvis om du måste jobba över, om barnet blivit sjukt eller om ni som föräldrar kanske vill gå ut och äta på tu man hand. Tjänsten anpassas efter er och vi som företag är hela tiden med i bakgrunden om ni behöver justera något under resans gång.

Kontakta oss

Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan. Beskriv vad du behöver hjälp med och lämna dina kontaktuppgifter så återkopplar vi så snabbt som det bara är möjligt. Givetvis så är du även välkommen att maila eller ringa.

Skulle du behöva hjälp med någon hushållsnära tjänst inom städning så kan vi sätta dig i kontakt med Viklunds Städ - ett företag som vi är en del av.

Välkommen - vi ger dig din trygga Nanny i Stockholm.

Välkommen till oss!