Hushållsnära tjänster

Våra tjänster ligger inom det område som kallas för hushållsnära. Alla hushållsnära tjänster inkluderas i Rut-avdraget och det innebär att du som privatperson i Stockholm kan anlita en nanny från oss och bara betala halva den egentliga kostnaden. Resten av beloppet betalas av staten.

Om du vill använda ditt Rut-avdrag så är det viktigt att du först kollar upp att du är berättigad att använda det - det går att göra hos Skatteverket. Därefter så sköter vi all administration och du får en faktura där beloppet redan är draget.

Ett brett tjänsteutbud

Viklunds Barnpassning är en del av Viklunds Städ och och om du behöver hjälp med någon hushållsnära tjänst inom städning så är det bara att kontakta oss så sätter vi dig i kontakt med rätt personer. Viklunds Städ kan hjälpa dig med bland annat följande saker:

  • Flyttstädning
  • Hemstädning
  • Fönsterputsning
  • Flytthjälp
  • Storstädning


Även där så handlar det om flexibla lösningar där du som kund bestämmer hur din tjänst ska utformas och där företaget anpassar sig efter dina behov. Viklunds Städ vänder sig även till företag, fastighetsägare och BRF:er samt till offentlig sektor.

Är ni i behov av företagsstädning, kontorsstädning, trappstädning eller städning i någon av era lokaler så är det bara att att höra av sig.

Viktigt att poängtera är emellertid att Rut-avdraget är exkluderat till privatpersoner och gäller inte för företag. Däremot kan vi säga att Viklunds Städ alltid ger förmånliga priser och alltid sätter beställaren i första rummet.

Komplett serviceföretag i Stockholm